zondag 13 juni 2010

Scherpenheuvelrit - II

Afgelopen weekend is er een kleine delegatie van CZC naar scherpenheuvel gereden samen met de mannen van Vespaclub Kempen en nog een hoop andere vespisten.

's Morgens was het al puffen van de hitte, dus toen we in Geel aankwamen direct een verfrissend terrasje gedaan bij cafe "Het podium".

Om twaalf uur werd dan het startsein gegeven en vertrok de hele meute onder leiding van de wegkapiteins van VCK naar Scherpenheuvel.
Toen we in Scherpenheuvel aankwamen en de pastoor zene zegenkwast bovenhaalde gingen ook automatisch de hemelpoorten open en kwam er ook een zegening van bovenaf.
Dus ........ tijd voor nog een terrasje.
Om twee uur zou er door gereden worden naar Aarschot, mits droog weer .......en wat denk je om twee uur stipt stopte ook weer de regen.Op weg naar Aarschot hebben we gemerkt da de vespa's goed gezegend waren toen onze Luc bijna een wegkapitein in z'n achterste kreeg. Veel gepiep van remmen en een snel reactievermogen van onze Luc verkwamen erger.
Dus om van de schrik te bekomen in Aarschot.............. nog maar eens een terrasje
Dan terug naar Geel, nog ff met de rest nagekaart over een mooie en goed georganiseerde rit.
Maar toen we vertrokken in Geel was de pret op : in de gietende regen terug naar Pelt en als aandenken een waterplas, die meer iets van een zee weg had, nagelaten bij de Nini
Fotokes staan hier.
Greetz

1 opmerking: